Mediation Praktijk Pijnacker – Nootdorp

Mediation praktijk de Uitkomst is gevestigd in Pijnacker – Nootdorp.

Heeft u een conflict met een persoon, bedrijf of instantie en komt u er samen niet uit? Mediation kan de oplossing zijn en maakt een advocaat overbodig. Een lokale mediator maakt persoonlijk contact gemakkelijk. En dat is belangrijk, want dit verhoogt het resultaat.

Bij mediation lost u met elkaar een geschil of conflict op, onder leiding van een onafhankelijke en onpartijdige mediator. Zoals bij echtscheiding, mediation rond kinderregelingen, Arbeidsmediation en burenruzies.

Meestal hebt u genoeg aan drie tot vijf gesprekken. Het is daarom aan te bevelen een mediator te kiezen in uw eigen regio Pijnacker РNootdorp. Mediation kan in bijna elk conflict worden toegepast. De voorwaarde is wel dat alle partijen vrijwillig meewerken en hun best willen doen om het conflict samen op te lossen. Meestal zijn een paar gesprekken voldoende. De afspraken die u met elkaar maakt, kunnen in een vaststellingsovereenkomst worden vastgelegd. Als registermediator ben ik onafhankelijk, neutraal en opgeleid om u te begeleiden om met elkaar tot een oplossing te komen. Uiteraard ben ik onpartijdig en geef ik geen oordeel.