Register mediator

Als Mediator/Coach wil ik doormiddel van mijn verkennende vragen met mensen zoeken naar de echte kern van het probleem waarbij we op een rechtvaardige manier de problemen oplossen en de mensen zelf weer de regie te geven, zodat je weer verder kan met je eigen leven.

‘Samen kom je er uit’ is het motto van mediationpraktijk De Uitkomst. Want ook als conflicten hoog oplopen en de emoties hoogtij vieren, kun je er met elkaar uitkomen. Wilt u op weg naar een nieuw begin? Voelt u dat u na een uitputtende emotionele periode, toe bent aan een nieuwe fase waarin u weer kunt ‘zaaien’ en werken aan een nieuwe uitkomst? Verlangt u naar het frisse lentegroen van stappen die u verder brengen? Neem dan contact op met Marion Neeleman, registermediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN).

Lees verder